המצרכים

 

ריבועי בצק עלים מוכנים (או כאלה שחתכנו לבד)
נקניקיות מעדני הטלה(אפשרי להשתמש בכל הסוגים)
חרדל\קטשופ

לקישוט:
ביצה טרופה
קצח ושומשום

אופן ההכנה:

טובלים את הנקניקיות בחרדל/קטשופ.

2. מניחים כל נקניקייה בקצהו של ריבוע בצק כך שהקצוות שלה יבלטו ממנו.

3. מגלגלים את הבצק כשהנקניקייה בתוכו.

4. מניחים על מגש תנור מרופד בנייר אפייה.

5. מברישים בביצה וזורים קצח ושומשום.

6. אופים 25 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות עד השחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *