משלוחים בהזמנת מינימום של ₪1,000 לכל רחבי הארץ  • משלוחים חינם 3-5 ימי עסקים
|

מתכון לצלעות טלה בדבש ויין

המצרכים

צלעות טלה – ½1 קג'

בצלים – 2 (קצוצים)

שום – 2 כפיות (כתוש)

דבש – 3 כפיות

שמן זית – 3 כפיות

רוטב סויה – ¼ כוס

יין לבן – 1 כוס (יבש)

פלפל שחור – 1 כפית (טחון)

מלח – 1 כפית

מיץ לימון – ¼ כוס (טרי)

קינמון – 1 כפית (טחון)

אופן ההכנה:

1.הניחו את צלעות הטלה בתבנית אפייה.

2.בקערה קטנה ערבבו יחדיו את הבצל, השום, הדבש, השמן, רוטב הסויה, היין, הפלפל, המלח, מיץ הלימון והקינמון.

3.מרחו את התערובת על הצלעות, כסו בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך שעה.

4.אחרי שעה, חממו תנור מראש ל-200° מעלות והכניסו לתוכו את הצלעות למשך 70 דקות או עד שהן צלויות היטב.

X

לקוחות יקרים שימו לב כי ייתכנו עיכובים במשלוחים

עקב המצב הבטחוני ולפני חג הפסח זמן מוערך למשלוח הינו 5-7 ימי עסקים
ניתן לאסוף עצמאית מבין אחד הסניפים שלנו בתיאום מראש ובמקביל לשליחת ההזמנה. עמכם הסליחה ובתקווה לימים שקטים.

להמשך הזמנה יש לבחור יעד משלוח

לאן תרצו להזמין?

דילוג לתוכן