
צ’ילי קון קרנה
המצרכים בצל גדול קצוץ דק שמן לטיגון 4 שיני שום 1/2 קילו בשר טחון מלח פלפל כמון פפריקה מתוקה פפריקה חריפה פלפל אדום (גמבה) פלפל
ראשי » טיפים ומתכונים

המצרכים בצל גדול קצוץ דק שמן לטיגון 4 שיני שום 1/2 קילו בשר טחון מלח פלפל כמון פפריקה מתוקה פפריקה חריפה פלפל אדום (גמבה) פלפל

המצרכים 2 כפות שמן זית בצל בינוני, קצוץ גס חצי כפית כמון חצי ק"ג בשר טחון מעדני הטלה קופסה (800 גרם) קוביות עגבניות משומרות 2

המצרכים 500 גרם שייטל בקר מעדני הטלה מעט שמן זית 50 גרם שומן טלה, קצוץ 1 כפית בהרט 1 כפית אבקת קארי מלח פלפל שחור

המצרכים כרע עוף מעדני הטלה – 3 יחידות – סה"כ (1.05 ק"ג) קמח לבן – כוס (155 גרם) מלח – כפית שטוחה פלפל שחור –

המצרכים הפסטה פסטה קונכיות – 1/2 אריזת ניילון – סה"כ (250 גרם) המילוי בשר בקר טחון מעדני הטלה – 500 גרם שום – 2 שיניים,

המצרכים(5 מנות): לפסטה: חבילת פסטה בכל צורה שאוהבים 2 כפות מלח מים לרוטב בולונז: 500 גרם בשר בקר טרי טחון של מעדני הטלה בצל גדול

מצרכים: 1/2 קילו בשר טחון מעדני הטלה 2 בצלים קצוצים 2 שיני שום כתושות 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנטנות 1 כפית פפריקה מתוקה בשמן 1/2

מצרכים: 6-8 כרעיים (אפשר גם רק שוקיים) של מעדני הטלה כ-1/3 כוס סויה כ-1/3 כוס דבש כף-שתיים שמן אופן ההכנה: 1.מחממים תנור לחום של

מצרכים עבור 8 מנות: שוק טלה של מעדני הטלה במשקל 3-3.5 ק"ג 6 שיני שום פרוסות לרבעים לאורכן כף חרדל דיז'ון גרגרים זרעי כוסברה (לא

חומרים ל-16-18 פיתות: בצק: 6 כוסות קמח לבן 2 כפיות מלח 1 כף סוכר 4 כפיות שמרים יבשים (או 30 גרם שמרים טריים) ¼ כוס