משלוחים בהזמנת מינימום של ₪1,000 לכל רחבי הארץ  • משלוחים חינם 3-5 ימי עסקים
|

גולאש אוסובקו

מצרכים:
ל-3-4 מנות

3-4 כפות שמן
3-4 נתחי אוסובוקו (משקל 1.2 ק"ג בערך)
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בינוניות
בצל גדול, קלוף וחתוך לקוביות
3 גזרים, חתוכים לחצאי עיגולים
2 כפות (קופסא קטנה) רסק עגבניות
1 כף גדושה של פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית קימל טחון (אפשר יותר או פחות)
מלח ופלפל שחור4 עגבניות בשלות, קלופות וחתוכות גס
2 תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לקוביות
מעט שמן צמחי

אופן הכנה:

1. בסיר רחב מחממים את שמן הזית על להבה גבוהה.
מוסיפים ומשחימים את קוביות הבשר מכל הכיוונים (בערך כ-2 דקות מכל צד) בשלושה מחזורים ומוציאים.

2. מוסיפים לסיר את הירקות (למעט תפוחי האדמה) ומטגנים תוך כדי בחישה כ-5 דקות או עד שהתחילו להתרכך.

3. מוסיפים את הרסק, הפפריקה המתוקה והחריפה, הקימל, האריסה ומלח ופלפל וממשיכים לטגן כ-2 דקות.

4. מוסיפים לסיר את העגבניות וקוביות תפוחי האדמה, ומחזירים פנימה גם את קוביות הבשר המושחמות.

5. מבשלים כ-2 דקות על להבה גבוהה, עד שהנוזלים מתחילים לבעבע ולאחר מכן מוסיפים מים קרים עד כיסוי.

6. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים או עד שהבשר התרכך לחלוטין (בוחשים כל חצי שעה). טועמים ומתקנים תיבול לפני ההגשה.

X

לקוחות יקרים שימו לב כי ייתכנו עיכובים במשלוחים

עקב המצב הבטחוני ולפני חג הפסח זמן מוערך למשלוח הינו 5-7 ימי עסקים
ניתן לאסוף עצמאית מבין אחד הסניפים שלנו בתיאום מראש ובמקביל לשליחת ההזמנה. עמכם הסליחה ובתקווה לימים שקטים.

להמשך הזמנה יש לבחור יעד משלוח

לאן תרצו להזמין?

דילוג לתוכן