המצרכים
2 כפות שמן זית
בצל בינוני, קצוץ גס
חצי כפית כמון
חצי ק"ג בשר טחון מעדני הטלה
קופסה (800 גרם) קוביות עגבניות משומרות
2 כוסות גרגרי חומוס קפואים
מלח
פלפל שחור גרוס
6 ביצים
להגשה:
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1.מחממים מחבת גדולה ורחבה על להבה בינונית. מוסיפים שמן, בצל וכמון ומאדים כ-5 דקות עד שהבצל מתרכך. מוסיפים בשר ומטגנים תוך כדי ערבוב ופירור הבשר עד שמשנה את צבעו לחום.
2.מוסיפים עגבניות וחומוס ומביאים לרתיחה. ממליחים, מפלפלים, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שגרגרי החומוס רכים.
3.יוצרים 6 גומות קטנות ברוטב בעזרת כף ומחליקים לתוכן את הביצים. מכסים ומבשלים 5-3 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.