המצרכים
כרע עוף מעדני הטלה – 3 יחידות – סה"כ (1.05 ק"ג)
קמח לבן – כוס (155 גרם)
מלח – כפית שטוחה
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה
ביצה – 2 Medium
קורנפלקס – פתיתי תירס קלויים – 2 מנות – סה"כ (60 גרם)
שמן קנולה – 3 כפות – סה"כ (30 מ"ל)
אופן ההכנה:
1. לחלק את הכרעיים לשוק וירך.
2. להניח את הקמח, המלח והפלפל השחור בצלחת ולערבב.
3. את הביצים לטרוף ולהניח בקערה, את הקורנפלקס למעוך עד לקבלת פירורים גסים ולהניח בצלחת שטוחה.
4. לטבול את חלקי העוף בקמח, ביצה וקורנפלקס.
5. לשמן תבנית חד פעמית בשמן ולהניח בתוכה את חלקי העוף המצופים.
6. לכסות בנייר כסף ולאפות שעה בחום של 180 מעלות.
7. בעשר הדקות האחרונות להוציא את נייר הכסף ולהשאיר להשחמה.