מצרכים למתכון:
כתף בקר – 1 ק"ג
תפוח אדמה – 3 יחידות גדולות
גזר – 3 יחידות גדולות ללא קליפה
לימון עם קליפה – 1/2 יחידה בינונית
מלח – כפית שטוחה
פלפל אנגלי טחון – כפית שטוחה
אבקת קארי – כפית שטוחה
שום – 6 שיניים
שמן קנולה – 4 כפות – סה"כ
מים – 2 כוסות
לימון פרסי יבש – 3 יחידות
אופן הכנת המתכון:
1. לחתוך את הבשר לקוביות.
2. לשים בסיר את השמן ולהוסיף את הבשר, לטגן קלות.
3. לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים ואת הגזרים לחלק ל- 4.
4. להוסיף את תפוחי האדמה והגזרים לסיר.
5. לקלוף את שיני השום ולהכניס לסיר שלמים.
6. להוסיף את הלימון הפרסי והלימון הרגיל חתוך לפרוסות (כולל הקליפה).
7. לתבל ולהוסיף את המים.
8. להביא לרתיחה ולהנמיך. לבשל על אש נמוכה למשך שעתיים עד לצמצום רוב הנוזלים.
9. להגיש עם אורז לבן/קוסקוס.
10. בתיאבון חיוך
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.