מרכיבים:
1 ק"ג בשר "פאלש פילה"
4 כפות שמן זית
2 בצל בינוני
250 גר' פטריות שמפיניון שלמות
1 מגשית פטריות "פורטבלה"
2 בטטות קטנות
1/2 בקבוק יין אדום
1 כוס מרק בשר
1/2 קופסה רסק עגבניות
11/2 כפיות סוכר
1 שן שום
1 כפית מלח
3 גרגרי פלפל אנגלי
1 עלה דפנה
אופן הכנה:
מטגנים את הבשר בשלמותו עד שמשחים. מוציאים מהסיר.
מטגנים בצל, פטריות ובטטות עד שמזהיבים. מוציאים מהסיר.
מוסיפים לסיר את המרק והיין ומגרדים את המשקעים מתחתית הסיר.
מוסיפים את הרסק והסוכר ומרתיחים. מחזירים את הבשר והירקות לסיר, מרתיחים שוב, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעתיים.