המצרכים
בצל גדול קצוץ דק
שמן לטיגון
4 שיני שום
1/2 קילו בשר טחון
מלח
פלפל
כמון
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
פלפל אדום (גמבה)
פלפל ירוק
פלפל חריף ירוק
פלפל חריף אדום
3 סוגי שעועית
2 כפות רסק
4 עגבניות מרוסקות
מקל קינמון
סוכר
עלי דפנה
בצל ירוק
עלי אורגנו טריים
אופן ההכנה:
1.בסיר רחב מטגנים את הבצל עד לריכוך. מוסיפים שום ואת הבשר הטחון. בעזרת כף עץ מפרידים את הבשר עד שהוא מטוגן מכל צדדיו. מוסיפים את התבלינים ומאדים 5 דקות.
2.מוסיפים את הפלפלים ומאדים 7 דקות. מוסיפים את השעועית עם הרסק והעגבניות. מאדים על אש נמוכה. כמה דקות לפני סיום הבישול מפזרים סוכר, מקל קינמון ועלי דפנה.
3.ההגשה: על מצע אורז לבן שמים מנה מהתבשיל. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ועלי אורגנו טריים.