מרכיבים ל6 מנות:
1,200 גרם נתחי פרגיות מעדני הטלה חתוכות ל-6 ריבועים
למרינדה
1 בקבוק (בירה לבנה, 330 מ"ל)
מיץ מ-1/2 לימון (אם יש, מומלץ ליים)
1 כף סילאן
1 כף עלי נענע קצוצים
1 כף על אורגנו קצוצים
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית מלח ים
4 שיני שום, קלופות וכתושות
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה עמוקה את כל מרכיבי המרינדה. מוסיפים את הפרגיות ומשרים כשעה.
מחממים היטב גריל פחמים או מחבת צלייה.
מסננים את הפרגיות מהמשרה, משפדים על שיפודי עץ או מתכת וצולים על הגריל או במחבת 2־3 דקות מכל צד, עד הזהבה.