משלוחים בהזמנת מינימום של ₪500 לתל אביב, ראשון לציון, בת-ים, חולון, משמר השבעה, אזור ובית דגן • משלוחים חינם בהזמנת מינימום של ₪1,000 לכל שאר חלקי הארץ
משלוחים בהזמנת מינימום של ₪1,000 לכל רחבי הארץ  • משלוחים חינם 3-5 ימי עסקים
|

מתכון לצלעות טלה בדבש ויין

המצרכים

צלעות טלה – ½1 קג'

בצלים – 2 (קצוצים)

שום – 2 כפיות (כתוש)

דבש – 3 כפיות

שמן זית – 3 כפיות

רוטב סויה – ¼ כוס

יין לבן – 1 כוס (יבש)

פלפל שחור – 1 כפית (טחון)

מלח – 1 כפית

מיץ לימון – ¼ כוס (טרי)

קינמון – 1 כפית (טחון)

אופן ההכנה:

1.הניחו את צלעות הטלה בתבנית אפייה.

2.בקערה קטנה ערבבו יחדיו את הבצל, השום, הדבש, השמן, רוטב הסויה, היין, הפלפל, המלח, מיץ הלימון והקינמון.

3.מרחו את התערובת על הצלעות, כסו בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך שעה.

4.אחרי שעה, חממו תנור מראש ל-200° מעלות והכניסו לתוכו את הצלעות למשך 70 דקות או עד שהן צלויות היטב.

X

להמשך הזמנה יש לבחור יעד משלוח

לאן תרצו להזמין?

דילוג לתוכן